Scroll voor het artikel

Ton en het Rutgers-dna #1

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. We zien dat seksuele gezondheid en seksuele rechten meer en meer onder druk komen te staan. Rutgers maakt zich sterk voor vrije keuze op seksueel gebied. Dat zit in ons DNA. We willen dat iedereen –waar ook ter wereld– de kans krijgt een gelukkig en gezond leven te leiden. Dat is helaas geen vanzelfsprekendheid. Daar hebben we ook in 2016 hard voor moeten werken. Wij als Rutgers, en met ons vele bevlogen collega’s en partners. We zijn dankbaar voor hun inzet en passie!

We hebben veel bereikt, maar er is ook nog veel te doen. Dat kun je bekijken in de hoofdstukken van dit Jaaroverzicht over 2016. In het filmpje vertel ik over onze drive en onze passie. Over het Rutgers-DNA, de mijlpalen die we bereikt hebben en de uitdagingen die ons in de toekomst wachten. Veel plezier met kijken en lezen!

Ton Coenen, directeur Rutgers

En nu verder

In 2017 bestaat Rutgers vijftig jaar. Een bijzondere mijlpaal voor ons en voor de wereld van seksuele en reproductieve gezondheid en rechten (SRGR). In 1967 werd het Nisso opgericht, een van de voorlopers van het huidige Rutgers.

Deel dit artikel